bonuspoeng 

Mulige: 0

Opptjente: 0

Ønskeliste 

0 artikler

Total pris: Kr 0,-

Handlekurv 

0 items

Total pris: Kr 0,-

Innlogging skjema
Opprett en konto
  •  Registrer deg for å motta nyhetsbrev
*Obligatoriske felt
Hent ditt passord password
 Vennligst bekreft alderen din for â se alt innhold

Merkevare - Fun Factory

Fun Factory

Fun Factory er merkenavnet for kjente kvalitetsprodukter laget av silikon, som produseres i Tyskland av den anerkjente produsenten med samme navn. Fun Factory GmbH har etablert seg som en av Europas største og beste produsenter av erotiske leketøy, og spesielt når det kommer til produksjon av dildoer og vibratorer laget av silikon av beste kvalitet.

Fun Factory har siden oppstarten i 1996 jobbet for å skape unike produkter som uthevet seg fra utvalget som fantes på av det erotiske sexleketøy markedet. De ønsket å skape produkter som var tiltalende, attraktive og fargerike, med et spesielt stort fokus på kvalitet. Mange kvinner slet med å finne et produkt som virkelig oppfylte deres ønsker om tilfredsstillelse, kombinert med unik kvalitet og funksjon, og de fleste produktene i den erotiske bransjen besto gjerne av billigprodukter fra Asia som ofte ble solgt i lite representative butikker. Dirk Bauer og Michael Pahl bestemte seg for å gjøre noe med situasjonen og i 1996 startet de to universitetsutdannede med sitt lidenskapelige arbeid.

Fun Factory har siden den gang utviklet sexleketøy som oppfyller svært høye standarder, ved å tilby kvalitet og funksjonalitet, kombinert med moro og sensualitet. De ønsket å lokke kvinner og menn til lidenskapelig bruk av pulsatorer, dildoer, vibratorer og andre leketøy, uten å føle noen form for skam. Og ideen ble en hit! De første oppfinnelsene fant raskt en stor fanskare, som stadig blir større den dag i dag. Fun Factory sin filosofi har ikke endret seg fra sine tidlige dager, men selskapet som startet med to menn på et kjøkkenbord har i dag blitt Europas største produsent av sensuelle silikon leketøy.

Fun Factory produserer alle sine produkter i Tyskland, hvor hver minste detalj kontrolleres og kun de aller beste materialene er godkjent for bruk i deres produkter. Kun 100% medisinsk silikon og kroppsvennlig plast benyttes i produksjon av deres unike sexleketøy.

Fun Factory er en av verdens ledende produsent av sexleketøy i silikon, og har inspirert en rekke andre produsenter med sitt flotte design og farger. Fun Factory har vunnet flere priser for sine produkter, og det er ikke uten grunn. Velger man et produkt fra Fun Factory er man garantert det beste av både kvalitet og funksjonalitet!

Vare 1 til 24 av totalt 39

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

   

Bruk synkende rekkefølge

Vare 1 til 24 av totalt 39

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

   

Bruk synkende rekkefølge
 
Denne siden benytter cookies. Ved å fortsette og bruke nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer her.
X