bonuspoeng 

Mulige: 0

Opptjente: 0

Ønskeliste 

0 artikler

Total pris: Kr 0,-

Handlekurv 

0 items

Total pris: Kr 0,-

Innlogging skjema
Opprett en konto
  •  Registrer deg for å motta nyhetsbrev
*Obligatoriske felt
Hent ditt passord password
 Vennligst bekreft alderen din for â se alt innhold

Merkevare - LELO

LELO

LELO er verdens ledende designermerke av intime nytelsesprodukter, og er kjent for sitt eksklusive design og sterke fokus på kvalitet og materiale. LELO står for ”Luxury Erotic Lifestyle Objects”, og helt siden oppstarten i 2003 har de etablert seg som den mest banebrytende og nyskapende designeren av eksklusive luksus vibratorer og massasje apparater på det internasjonale markedet.

Alle produktene fra LELO produseres utelukkende av de tryggeste og beste materialene, som i hovedsak består av hudvennlig (body-safe) FDA-godkjent silikon, samt ABS plast, som gjerne benyttes på elektroniske deler eller som dekorerende detaljer. LELO sine produkter er preget av luksus, hvor utseende, kvalitet og funksjonalitet spiller en meget viktig rolle. LELO er mest kjent for sine luksusvibratorer og intime massasjeapparater laget i silikon av beste kvalitet. LELO har en egen kolleksjon med eksklusive produkter for menn, og de fører også en egen serie med massasjeoljer, massasje lys, sensuelle klær i silke og annet eksklusivt tilbehør til soverommet. LELO sine produkter leveres i flotte designede esker, som gjør at man umiddelbart får følelsen av at man sitter med et helt spesielt og eksklusivt produkt i hånden. LELO har vunnet flere priser både for sine nyskapende og eksklusive produkter, samt for sine elegante designede produktesker.

LELOi AB er det svenske selskapet som står bak LELO og PicoBong produktene, og helt siden oppstarten har de hatt en fremragende vekst. LELO produserer alle produktene selv, og deres ”Pleasure Objects” selges på over 40 internasjonale markeder, med ni kontorer spredt over hele verden.

Vare 1 til 24 av totalt 41

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

   

Bruk synkende rekkefølge

Vare 1 til 24 av totalt 41

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

   

Bruk synkende rekkefølge
 
Denne siden benytter cookies. Ved å fortsette og bruke nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer her.
X