Paul & Paulina G4 CnC hightech vibrator Lilla

SKU
VIB001330
Paul & Paulina er et spesielt par! Alltid på farten og jobber for lidenskap, og de sprer masse av intens glede med sitt unike design! Dette er en av CnC vibratorene til Fun Factory, som både er oppladbar, vanntett og laget i silikon av beste kvalitet. Med en kraftig motor som sørger for å stimulere både g-punktet og klitoris samtidig, er dette en kvalitetsvibrator som tilfredsstiller de aller fleste!
På lager

Paul & Paulina er et spesielt par! Alltid på farten og jobber for lidenskap, og de sprer masse av intens glede takket være sine strukturerte aksler. Med sitt søte runde snuteparti finner Paul g-punktet, mens Paulina's talent er å stimulere klitoris eller anus. Fans av anal nytelse vil også raskt sette pris på dette morsomme paret, fordi Paulina gir Paul den nødvendige back-up mens han gleder de hemmeligste erotiske soner.

 

De nye G4-vibratorene fra Fun Factory setter en helt ny standard for brukervennlighet og funksjonalitet. Den innovative formen og "Magic Touch" funksjonen som gjør at kontrollpanelet lyser opp ved berøring gir et stilfult og elegant førsteinntrykk. Den enkle utformingen gjør at man intuitivt skjønner hvordan den skal brukes og hvor enkelt den styres. Stikk en finger eller to gjennom hullet, og bruk tommelen til å trykke på knappene.

 

Paul & Paulina G4 CnC hightech vibratoren er laget av 100% silikon, den er ganske fleksibel og overflaten føles myk og silkeaktig mot huden. Paul & Paulina er det perfekte par, Paul stimulerer vaginalt og spesielt g-punktet, mens Paulina stimulerer klitoris eller anus. Paul & Paulina kan også brukes som anal vibrator, siden Paulina hindrer full innsetting. Den enkle styringsenheten lyser innbydende opp når du tar på den, og når vibratoren er slått på starter den behagelige lyden av den kraftige motoren - stille, allikevel så nervepirrende intens, at du instinktivt vil ha mer!

Paul & Paulina G4 CnC vibratoren er utstyrt med enda sterkere motor enn sine forgjengere, samtidig som den er enda mer stillegående enn før. Motoren er også utstyrt med langvarig god elektronikk, slik Fun Factory er kjent for. Paul & Paulina G4 CnC vibratoren har åtte forskjellige vibrasjons hastigheter og 3 forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge mellom, i tillegg til en egen Turbo-Booster knapp som sørger for ekstra intens stimulering når du ønsker det! Turbo-Booster funksjonen er spesielt deilig å bruke ved å øke intensiteten når orgasmen nærmer seg! Paul & Paulina vibratoren er helt vanntett, så den kan trygt brukes i dusjen eller badekaret. 

 

Paul & Paulina G4 vibratoren er oppladbar, slik som resten av Click n Charge-serien til Fun Factory, og har et innebygget oppladbart batteri som lades med Click n’ Charge (CnC) laderen, som benyttes til alle CnC-vibratorene fra Fun Factory. Laderen er magnetisk og klikkes enkelt på selve Fun-logoen i bunnen av vibratoren. Vibratoren bør lades opp helt første gang, og dette kan ta opptil 6-8 timer (lader medfølger ikke!)

 

Paul & Paulina G4 CnC hightech vibrator er en flott designet vibrator med klitorisstimulator, som til enhver tid sørger for å stimulere optimalt. G4 vibratorene fra Fun Factory er flotte vibratorer, som alle har en kraftig og oppladbar motor, som sørger for intens stimulering med sine solide motorer. Et ekstra pluss er selvfølgelig at de er vanntette og ikke minst laget av det beste og mest hudvennlige silikonmaterialet, som har alle de gode egenskapene som silikon har blitt så anerkjent for!

I esken følger det med en liten prøve med ToyFluid vannbasert glidemiddel.


Bruk kun vannbasert glidemiddel til dette produktet!


NB! Lader er IKKE inkludert i esken og må derfor kjøpes separat, om du ikke har en fra før. 

Mer informasjon
Diameter 2.7 cm
Diameter max 4.2 cm
Omkrets 9.5 cm
Omkrets max $134
Produkt vekt (gram) 268
Produkt lengde 22.2 cm
Innsettbar lengde 12.5 cm
Utseende Bøyd tupp, Dobbel hode, Dyre imitert, Ergonomisk formet, Konisk
Tekstur Bulete / bølgete, Fløyelsaktig
Spesielle egenskaper Anal stimulator, Dobbel motor, Egnet for analt bruk, Egnet for nybegynner, Flat bred i enden, Fleksibel/Bøybar, Klitoris stimulator, Kraftig motor, LED belysning, Luktfri, Multi hastighet, Multifunksjon, Opplystbutikk kontrollpanel, Stillegående, Stimulerer c-punktet, Stimulerer g-punktet, Turbo Booster, Unisex
Kontroll type Innebygd kontroll enhet, Trinnvis regulering, Trykknapp
Funksjoner Eskalerende, Pulserende, Vibrerende
Stimulerings programmer 8
Klitoris vibrator utseende Annet
Støynivå Svak
Vibrasjon intensitetsnivå Sterk
Vanntett Ja
Drevet av Oppladbar
Batteri inkludert Nei
Lader inkludert Nei
Ladetid (timer) 8
Standy-by tid (dager) 90
Mini jack plugg Nei
Inkludert USB stick
Materiale ABS plast, Ren silikon
Glidemiddel krav Vannbasert
Stell og rengjøring Rensemiddel, Såpe og vann
Produkt trygghet Allergivennlig, Anbefalt for sensitiv hud, CE-godkjent, FDA godkjent, Hudvennlig, Ikke porøst materiale, Lateks fri, Mat-klasse materiale, Uten ftalater
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Paul & Paulina G4 CnC hightech vibrator Lilla
Din vurdering:

Our store delivers an extensive and expertly curated selection of fashion and lifestyle offerings.

\n

If you are not satisfied with your order - send it back within 30 days after day of purchase!