Takk for dine hyggelige svar, spesielt imponert ble jeg over at du klarte å være hyggelig etter min e-post nr.2 som var skrevet i en lettere irritasjonsmodus. Og dere har nå offisielt erstattet den butikken vi tidligere brukte (og har lagt litt igjen i). Jeg håper dere fortsetter å fornye dere i den forstand at nye produkter kommer inn med jevne mellomrom i stedet for å gjøre som den butikken vi har benyttet før - ha de samme produkter år ut og år inn. Det blir bare kjedelig i lengden. For øvrig var det butikken n*****.no Hyggelige å handle med, men kjedelig butikk og ikke en veldig fin webside. Etter hvert reagerte jeg også på “anmeldelsene” av mange produkter der. De ble i overkant personlige mange ganger, og mistenker at eier/arbeider skrev flere av dem selv i sene nattestunder i kjedsomhet for å selge...men det vet jeg ingenting om.
22. oktober 2021
Rating
100%
Profile image
Hans
Var uheldig og mottok et produkt som det var feil med, men produksjonsfeil kan det vel være på sexleketøy også som på alt annet :) Tusen takk for raske tilbakemeldinger og god service!
22. april 2021
Rating
100%
Profile image
Cathrine
Jeg er fornøyd med dere og produktene,så derfor har jeg lagt inn en tilbakemelding. Ha en god kveld!
19. mars 2021
Rating
100%
Profile image
Lars
Jeg ønsker å takke for rask behandling av min ordre og spørsmålet jeg hadde. Ha en riktig god helg og en fin førjulstid.
12. august 2020
Rating
100%
Profile image
Christine
Takker for god service og hurtig respons.
14. mai 2020
Rating
100%
Profile image
Anders
Takker for all hjelp. Meget god service!
12. juni 2019
Rating
100%
Profile image
Andreas
Siden interessen for siden deres er nokså stor, kan det godt tenkes jeg blir å handle hos dere ofte. Takker for rask kundebehandling.
6. mai 2019
Rating
100%
Profile image
Monica
Først og fremst meget gledelig og se at dere tar min henvendelse på alvor. Jeg syns alt virket seriøst og greit og valgte og bestille produktene og betale med mitt kredittkort. På forhånd tusen takk for forsendelsen
24. mars 2019
Rating
100%
Profile image
Bjørnar
Hei – og takk for ryddig håndtering av, og svar på min henvendelse!
9. februar 2019
Rating
80%
Profile image
Nils
Setter pris på super kundeservice her!
19. desember 2018
Rating
80%
Profile image
Svein